-
Biznesa plāns
Nr. | Название главы | Стр. |
1. | Biznesa plāna mērķis | 3 |
2. | Uzņēmuma rekvizīti | 4 |
3. | Pakalpojumu raksturojums | 7 |
4. | Tirgus analīze | 8 |
5. | Mārketinga plāns | 11 |
6. | Uzņēmuma funkcionēšana un ražošanas process | 13 |
7. | Finanšu plāns un stratēģija | 17 |
Izmantotās literatūra | 25 | |
Pielikums Nr. 1 : Ēdienkarte | 26 | |
Pielikums Nr. 2 : Iekārtas | 27 | |
Pielikums Nr. 3 : Plānotā atrašanās vieta | 30 | |
Pielikums Nr. 4 : Dibināšanas līgums | 31 |
Sagādes, ražošanas un realizācijas process
Uzņēmuma produkciju uzņēmums iepērk pārsvarā no Latvijas saimniecībām, produkti saņemšanas brīdī tiek kontrolēti, pārbaudītas nepilnības, kvalitāte utt., pēc tam tiek veikta produktu pirmapstrāde, un pēc tam tie tiek attiecīgi sagatavoti ātrai pagatavošanai, un novietoti atbilstošā klimatā, lai tie pēc iespējas ilgāk saglabātos svaigi. Daži no produktiem tiek sagatavoti tikai pēc pasūtījuma.
Gaļa un dārzeņi tiek nogatavināti izmantojout Sous-Vide tehnoloģiju, lai tos pēc tam varētu ātri pasniegt klientam. Restorāns izmanto arī indukcijas krāsnis, kur ātri var nogatavināt, uzsildīt produktus, kā arī pannas un plītis, kādu atsevišķu piedevu vai produktu apcepšanas procesam.
Uzņēmumā tiks veiktas regulāras kontroles, lai pārbaudītu uzņēmuma drošību, sanitāriju un darba apstākļus.
Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas
Uzņēmumā vienlaicīgi strādās 6 personas + Uzņēmuma grāmatvedis, menedžeris (pēc vajadzības gadījumiem), daudzums var tikt regulēts atkarībā pēc pakalpojuma pieprasījuma un palīgdarbu nepieciešamības.
…
Biznesa plāns restorāna izveidei, iesniegts Latvijas Universitātes maģistra programmas, uzņēmējdarbības priekšmetā 2020. gada decembrī. Darbā veikts detalizēts restorāna atvēršanas apraksts un aprēķins. Darbs tika novērtēts kā teicams.