Уровень:
Университет
Литературный список:
7 единиц
Ссылки:
Не использованы
Содержание
Nr. | Название главы | Стр. |
Ievads | 3 | |
1. | Trauku materiālu veidi sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā | 4 |
2. | Trauku mazgāšana SĒU | 6 |
2.1. | Trauku mazgātavas inventāra un iekārtu izvietojums | 6 |
2.2. | Trauku tīrības ietekmējošie faktori | 6 |
3. | Trauku mazgāšanas iekārtas SĒU | 9 |
3.1. | Trauku mazgāšanas iekārtas darbības princips | 9 |
3.2. | Nosacījumi, kas jāievēro efektīvākai trauku tīrībai | 10 |
3.3. | Zāles trauku mazgāšanas iekārtas veidi | 10 |
3.3.1. | Priekšējās ielādes trauku mazgāšanas iekārtas | 10 |
3.3.2. | Kupola trauku mazgāšanas iekārtas | 11 |
3.4. | Trauku mazgāšanas palīg iekārtas | 12 |
3.5. | Trauku mazgāšanas iekārtu papildierīces | 12 |
3.6. | Dažādu materiālu trauku iespējamie bojājumi, mazgājot ar trauku mazgājamo mašīnu | 13 |
3.7. | Trauku mazgājamo mašīnu priekšrocības salīdzinājumā ar trauku mazgāšanu ar rokām | 14 |
4. | Virtuves trauku mazgāšana | 15 |
4.1. | Virtuves trauku mazgāšanas iekārtas | 15 |
4.2. | Virtuves trauku mazgāšana ar rokām | 16 |
5. | Trauku izmantošana lidmašīnās | 18 |
6. | Salīdzinājums trauku tīrīšanai SĒU un lidmašīnās | 19 |
7. | Secinājumi | 20 |
8. | Izmantotā literatūra | 21 |
Pielikums | 22 |
Фрагмент работы
7. Secinājumi
1. Viena no vissvarīgākajām lietām ēdināšanas uzņēmumā ir - nodrošināt sanitārus apstākļus virsmām, kas saskaras ar pārtiku, īpaši traukiem.
2. Izmanto dažāda materiāla traukus.
3. Jāseko līdz, kā mazgāt attiecīga materiāla traukus.
4. SĒU traukus mazgā trauku mazgājamās mašīnās vai ar rokām.
5. Ērtai un ergonomiskai darba norisei visām iekārtām un aprīkojumam jābūt pakārtotām mazgāšanas procesa kārtībā.
6. Svarīgi ievērot pareizu trauku mazgāšanas procesu, izmantot attiecīgus ķīmiskos līdzekļus.
7. SĒU tiek izmantoti daudz vairāk trauku nekā lidmašīnās.
8. Lidmašīnās pārsvarā izmanto vienreizējās lietošanas traukus.
…
