Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Zivju un jūras produktu apstrāde, pusfabrikātu un ēdienu pagatavošana', 1.
  • Конспект 'Zivju un jūras produktu apstrāde, pusfabrikātu un ēdienu pagatavošana', 2.
  • Конспект 'Zivju un jūras produktu apstrāde, pusfabrikātu un ēdienu pagatavošana', 3.
Фрагмент работы

12. Ko var pievienot ūdenim, lai vārīšanās laikā zivis saglabātu formu, konsistenci un krāsu?
a) Sodu;
b) Sāli;
c) Lauru lapas;
d) Etiķi.
13.Kā gatavo mīklā ceptu zivi?
a) 1-1,5 cm garos stienīšos sagrieztu fileju bez ādas un asakām vispirms marinē ar citronu sulu, zaļumiem un eļļu, iemērc sagatavotā mīklā un cep;
b) Griež filejās bez ādas un asakām, marinē, panē mīklā un cep uz pannas.
c) Griež filejās ar ādu un bez asakā, marinē garšvielās, iemērc mīklā un cep frī;
d) Griež 1- 1.5 cm stienīšos ar ādu un bez asakā, marinē, panē miltos, tad olā un cep frī.
14.Kurus jūras produktus uzturā lieto svaigā veidā?
a) Astoņkājus;
b) Garneles;
c) Austeres;
d) Omārus.

Коментарий автора
Atlants