Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Graudu pirmapstrādes tehnoloģija', 1.
  • Конспект 'Graudu pirmapstrādes tehnoloģija', 2.
  • Конспект 'Graudu pirmapstrādes tehnoloģija', 3.
  • Конспект 'Graudu pirmapstrādes tehnoloģija', 4.
Фрагмент работы

Novācot labību ar kombainiem, graudu tvertnēs kopā ar graudiem nokļūst salmu, vārpu un pelavu daļiņas, nezāļu sēklas, citu kultūru graudi un dažādi citi piejaukumi, kā arī bojātie graudi. Graudu mitrums parasti ir lielāks par 20%. Šādus graudus uzglabāt nedrīkst, jo tie sakarst un bojājas. Lai iegūtu graudus, kuri derīgi lietošanai un glabāšanai, tie pēc labības novākšanas jāapstrādā. Pārtikai paredzētie graudi jāattīra no piejaukumiem un jākaltē. …

Коментарий автора
Atlants