Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 1.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 2.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 3.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 4.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 5.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 6.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 7.
  • Конспект 'Šķiņķa sautējums ķīniešu gaumē', 8.
Фрагмент работы

Gatavošana:
1.Gaļu sagriež salmiņos.
2.Noskalo un sagriež sēnes. Sīki sagriež aprikozes. Sasmalcina sīpolu.
3.Gaļu un sēnes apbrūnina katliņā sakarsētās taukvielās.
4.Pievieno aprikozes, buljona kubiņu, sāli, ingveru, sojas mērci un ūdeni. Uzliek vāku. Gaļu vāra 10 min.
5.Sautējumu iebiezina ar saldajā krējumā izšķīdinātiem miltiem. Vāra vēl 5 min.
6.Sāli un piparus pievieno pēc garšas. Pasniedz ar rīsiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Gatavošana:
1.Rīsus noskalo zem tekoša ūdens.
2.Liek katliņā vārīties.
3.Brīdi pirms gatavības pievieno garšvielas.
4.Vāra gatavus.

Pagatavošana:
1.Sagriež tomātus un gurķus;
2.pieliek krējumu, sāli un samaisa;
3.var pievienot arī kressalātus.…

Коментарий автора
Atlants