Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Maize', 1.
  • Реферат 'Maize', 2.
  • Реферат 'Maize', 3.
  • Реферат 'Maize', 4.
  • Реферат 'Maize', 5.
  • Реферат 'Maize', 6.
  • Реферат 'Maize', 7.
  • Реферат 'Maize', 8.
  • Реферат 'Maize', 9.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Kas ir maize    4
2.  Izmantotie materiāli    5
3.  Darba gaita    6
4.  Novērojumu tabula    7
  Nobeigums. Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Фрагмент работы

Nobeigums
Kad 22. novembrī attaisīju abas burciņas, maizes šķēles smakoja un bija sapelējušas. Tagad zinu, ka siltumā un slēgtā burkā uzglabāta maize sapelē, nevis uzcepas, kā biju prognozējis.
No sava daba varu izdarīt šādus secinājumus:
1. Maize ir nepieciešama cilvēka uzturā, jo tā ir galvenais ogļhidrātu un augu olbaltumvielu avots.
2. Maizi cep no rauga vai ierauga irdinātas mīklas. Pamatizejviela maizes ražošanā ir milti.
3. Maizei ir mazs uzglabāšanas laiks. Maizi glabā sausās, tīrās, labi vēdināmās telpās.
4. Sapelējušu maizi uzturā nedrīkst lietot.

Коментарий автора
Atlants