Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 1.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 2.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 3.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 4.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 5.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 6.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 7.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 8.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 9.
  • Презентация 'Ēdināšanas uzņēmuma aprīkojums', 10.
Фрагмент работы

Telpu plānošana ēdināšanas uzņēmumā
Kvalitatīvai ēdienu gatavošanai nepieciešamas telpas. Liela nozīme ir to daudzumam un izvietojumam. Būtiska ir arī darbinieku profesionalitāte, māka pareizi organizēt darba vietu un pašu darba procesu.
Telpas iedala divās lielās grupās:
Ražošanas telpas (paredzētas produkcijas ražošanai)
Tirdzniecības telpas (paredzētas apmeklētājiem, produkcijas realizācijai)

Ēdināšanas uzņēmumos ražošanas telpas aizņem daudz lielāku platību un ir apgādātas ar visa veida ēdināšanas uzņēmuma iekārtām, lai nodrošinātu visus tehnoloģiskā procesa posmus. Šo funkciju realizācijai uzņēmuma darbībā var izdalīt šādas specializēto telpu grupas:
Noliktavu telpas
Ražošanas telpas
Apmeklētāju apkalpošanas telpas
Dienesta telpas
Tehniskās telpas


Atlants