Оценка:
Опубликованно: 19.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 1.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 2.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 3.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 4.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 5.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 6.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 7.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 8.
  • Реферат 'Maisīšanas tehnoloģijas un to nozīme sviesta ražošanā', 9.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Sviesta ražošana    4
  Separācija    4
  Krējuma pasterizācija    4
  Krējuma dzesēšana    5
  Krējuma sakulšana sviesta graudos    5
  Sviesta graudu skalošana    6
  Sviesta sālīšana    6
  Sviesta atspaidīšana (mehāniskā apstrāde)    6
  Maisīšana    7
  Mehāniskā maisīšana    7
  Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Фрагмент работы

Secinājumi
Maisīšanai ir būtiska nozīme sviesta ražošanā, lai nodrošinātu aizsardzību pret bojāšanos, sviesta labo īpašību saglabāšanu un gatavā produkta viendabīgumu. Sviesta izgatavošanai paredzētā krējuma maisīšanai jābūt tādai, lai sviesta tauku lodītes netiktu sasmalcinātas, t.i., maisīšana nedrīkst būt agresīva. Sviesta ražošanas procesā tiek izmantotas dažādas maisīšanas tehnoloģijas, atkarībā no izvēlētās sviesta ražošanas metodes, no sviesta veida un katra ražošanas uzņēmuma tehnoloģiskajām iespējām.

Коментарий автора
Atlants