Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 1.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 2.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 3.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 4.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 5.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 6.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 7.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 8.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 9.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 10.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 11.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 12.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 13.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 14.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 15.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 16.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 17.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 18.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 19.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 20.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 21.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 22.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 23.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 24.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 25.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 26.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 27.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 28.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 29.
  • Бизнес план 'Atpūtas centrs "Efeja"', 30.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Tirdzniecības un atpūtas centrs “Efeja”    1
  Vispārīgs organizācijas raksturojums    2
  Organizatoriskā struktūra    3
  Telpu raksturojums    8
  Ēdienkartes un dzērienkartes apraksts    11
  Preču iegāde, uzskaite, uzglabāšana    15
  Secinājumi un priekšlikumi    22
Фрагмент работы

Patiesi konkurētspējīgi ir tie uzņēmumi, kas īsteno inovatīvu
uzņēmējdarbību, izmanto jauno tehnoloģiju, kura ir daudz ekonomiskāka, līdz ar to ļauj gūt lielākus ieņēmumus, ļoti rūpīgi veic tirgus izpēti, izstrādā un un elastīgi īsteno perspektīvos mārketinga plānus.
Ikvienam uzņēmumam nepieciešama noieta plānošana un stimulējošie pasākumi, kas ļautu piesaistīt vairāk klientu un līdz ar to gūt lielāku peļņu.
Patstāvīgā darba izstrādāšanas mērķis ir izstrādāt noieta plānu restorānam-bāram “Efeja”.
Patstāvīgā darba uzdevumi:
1.Raksturot ēdināšanas uzņēmumu
2.Organizatoriskās struktūras raksturojums
3.Telpu un iekārtu raksturojums
4.Edienkartes un dzērienkartes raksturojums
5.Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas
6.Uzņēmuma mārketings
7.Reklāmas izveidošana
Lai izstrādātu šo darbu tika izmantoti uzņemuma nepublicētie materiāli, grāmatas, intervija un personīgā uzņēmuma apmeklēšana.…

Коментарий автора
Atlants