Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.06.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 1.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 2.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 3.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 4.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 5.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 6.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 7.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 8.
  • Образец документа 'Noslēguma tests. Sociālā atbildība un ilgtspēja', 9.
Фрагмент работы

3. Mēs iesakām tūristiem, apmeklējot vietējo cilšu nometnes, nedot bērniem saldumus.

ietekme uz sociālo vidi, kultūru.
Negatīvs iespaids. Katra kultūra ir savādāka un var gadīties, ka bērni nav redzējuši iepriekš tādus saldumus, un, ja tūristi sāk barot ar dažādiem saldumiem, tad vēlāk bērniem var rasties veselības problēmas, alerģijas u.c.

4. Mūsu viesnīcā visās istabās ir kondicionieri, un āra kafejnīcu mēs arī apsildām ar gāzes laternām.

Ietekme uz dabas resursiem.
Šeit ir saskatāma gan pozitīvs iespaids, gan arī negatīvs. Pozitīvā ietekme ir par kondicionieriem istabās, jo tie var ne tikai sasildīt un atvēsināt, bet ir pierādīts, ka arī palīdz daudzām elpceļu saslimšanām, siena drudzi, alerģiskām iesnām mitrinot gaisu. Negatīvais iespaids kondicionieriem rodas tajā brīdī, kad tiek patērēta elektrība, kas rodas no dabas resursiem, kā arī gāzes laternas vērtēju kā negatīvu iespaidu, jo tiek patērēti dabas resursi – gāze, bet pozitīvais ir sniedzot cilvēkiem siltumu un labsajūtu, kad ir vēss laiks.

5. Savā restorānā mēs izmantojam vietējo zemnieku audzētus dārzeņus.
Ietekme uz bioloģisko daudzveidību.
Šeit saskatu pozitīvu iespaidu, jo sniedzot vietējiem zemniekiem iespēju pārdot savu produkciju, restorāns ne tikai ļauj vietējiem zemniekiem celt ienākumus, bet arī atbalsta sava reģiona produkciju.

Коментарий автора
Atlants