Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 1.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 2.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 3.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 4.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 5.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 6.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 7.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 8.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 9.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 10.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 11.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 12.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 13.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 14.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 15.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 16.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 17.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 18.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 19.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 20.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 21.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 22.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 23.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 24.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 25.
  • Реферат 'Kaitīgās vielas pārtikā', 26.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija latviešu valodā    3
  Anotācija grieķu valodā    4
  Ievads    5
1.  Pārtikas piedevu numuri, iedalījums un to izmantošana    6
1.2.  Pārtikas piedevas un mūsu veselība    8
1.3.  Likumdošana    11
2.  Pārtikas piedevas un mūsu izvēle    12
4.  Pētījumu analīze    14
  Aptauju secinājumi    15
  ALERĢIJA – tests    17
  Alerģijas analīze    18
  Secinājumi    19
  Izmantotā literatūra    20
  Pielikums    21
Фрагмент работы

Secinājumi
1. Mūsdienās arvien vairāk pārtikas ražotāji izmanto pārtikas piedevas, lai uzlabotu produktu izskatu, garšu, smaržu un lai tiem būtu ilgāks derīguma termiņš.
2. Pētījums par pārtikas piedevām ir daļēji izdevies, jo pētot savu alerģiju secināju to, ka no pārtikas piedevām man tās nav, toties pētot mazās māsas reakciju uz pārtikas piedevām secināju, ka tā ir saistīta ar tām.
3. Uzzināju, ka maziem bērniem pārtikas piedevas nodara vislielāko kaitējumu viņu veselībai.
4. Veicot aptauju, secināju, ka lielākā daļa aptaujāto izvēlas produktus iepazīstoties ar to sastāvu.
5. Uzzināju, ka cilvēks pat nezin cik bīstamas ir daudzas piedevas un E vielas.
6. Pētījums bija lieliski noderīgs, jo tas skar darba autora un daudzu citu cilvēku veselību.

Коментарий автора
Atlants