Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.05.2025.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2021–2025 гг.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 1.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 2.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 3.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 4.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 5.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 6.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 7.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 8.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 9.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 10.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 11.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 12.
  • Реферат 'Tiesiskie aspekti ēdināšānas uzņēmumā', 13.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  Pārtikas aprites tiesisks regulējums    4
2.  Pārtikas produktu higiēnas tiesisks regulējums    7
3.  Patērētāju interešu aizsardzība    9
  Nobeigums    11
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    12
Фрагмент работы

Viens no ēdināšanas uzņēmumu mērķiem ir pagatavot un pasniegt ēdienu un lai nodrošināt cilvēku veselības un vides aizsardzību, ēdināšanas uzņēmumiem ir stingri jāseko līdzi Eiropas Savienības un Latvijas valsts normatīvajiem aktiem.
Tas nozīme, ka ēdināšanas nozarē uzņēmumiem ir liela atbildība gan par produkciju, ko viņi ražo un izplāta, gan par cilvēkā dzīvi.
"Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības"
Darba mērķis: Veikt tiesisko regulējumu izpēti un analizēt, kādi tiesiski aspekti ietekmē ēdināšanas uzņēmumu darbību.
Izvirzīto mērķu īstenošanai autore izvirza šādus uzdevumus:
1) Izpētīt tiesību normas, kas saistītas ar pārtikas drošību, ražošanu un izplatīšanu;
2) Izpētīt tiesību normas, kas saistītas ar patērētāju interešu aizsardzību;
3) Izpētīt kādas valsts institūcijas uzrauga ēdināšanas uzņēmumu darbību.

Atlants