Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 1.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 2.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 3.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 4.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 5.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 6.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 7.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 8.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 9.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 10.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 11.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 12.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 13.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 14.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 15.
  • Презентация 'Biznesa plāns restorānam', 16.
Фрагмент работы

Komanda
Personāls:
Lai būtu iespēja organizēt bērniem svētkus, uzņēmumā noteikti jābūt nodarbinātai viesmīlei – pasākuma vadītājai. Minimālās prasības ir pabeigtie viesmīlības kursi. Kā arī tai ir jābūt darba pieredzei, piemēram, pasākumi bērnu dārzos, dzimšanas dienas organizēšana utt.
Viesmīļa galvenais pienākums ir laipna klientu apkalpošana, pasūtījumu pieņemšana, pasūtījumu izpilde, darba vietas uzturēšana kārtībā un tīrībā. Viesmīlei vajag aizpildīt kases grāmatu un veikt preču uzskaiti. Tas nozīme, ka viesmīlei ir jāprot darboties ar kases aparātu. Viesmīles pienākums arī ir galda klāšana un kokteiļu gatavošana. Kā pasākuma vadītājas pienākums ir organizēt un jautri novadīt bērnu svētkus.
Šefpavāram-konditoram jābūt pavāra konditora izglītībai un darba pieredzei. Šefpavāra-konditora pienākums ir sastādīt ēdienkarti, kā arī tehnoloģiskas un kalkulācijas kartes. Šefpavārs uzņēmumā pasūtīs produktus un saņems tos. Galvenais pienākums ir konditorejas izstrādājumu gatavošana – tortes, kūkas, cepumus. Ļoti svarīgi ir, lai konditors ievērotu sanitārus noteikumus. Papildus pienākums ir sekot veiksmīgai pavāra darba izpildei.
Pavāram jābūt pavāra-konditora izglītībai un darba pieredzei. Pavāra pienākums ir ēdienu gatavošana. Galvenais, lai savu darbu pavārs vienmēr izpildītu laikā, lai klienti būtu apmierināti. Vajag lai pavārs ievērotu sanitārus noteikumus un sakārto darba vietu, kad pabeidz darbu. Kā arī pavāram ir jāpaziņo šefpavāram par produktiem, kurus vajadzēs pasūtīt drīzumā.
Grāmatvedei jābūt augstākai izglītībai grāmatvedībā. Grāmatvedes pienākums ir veikt finanšu uzskaiti, inventarizāciju, aprēķināt un savlaicīgi izsniegt darbiniekiem darba algas. T.i., veikt vienkāršo grāmatvedību uzņēmumā. Kā arī pienākumu skaitā ietilpst nepieciešamu dokumentu nodošana valsts ieņēmumu dienestam.
Fotogrāfam noteikti jābūt darba pieredzei. Fotogrāfa pienākums būs kvalitatīvu fotogrāfiju izveidošana. Viņa mērķis ir nofotografēt spilgtākus un svarīgākus svētku momentus.
Apkopējas uzdevums būs saglabāt telpu tīru un izmazgātu.

Коментарий автора
Atlants