Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Конспект 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 1.
  • Конспект 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 2.
  • Конспект 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 3.
  • Конспект 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 4.
  • Конспект 'Pirmo un otro ēdienu pasniegšana', 5.
Фрагмент работы

1. Kad tiek pasniegtas karstās uzkodas un kādā secībā?
2. Kādos individuālajos traukos pasniedz karstās uzkodas?
3. Kādos koplietošanas traukos pasniedz karstās uzkodas?
4. Kāda ir to pasniegšanas temperatūra un kāda ir trauku temperatūra?
5. Kādos individuālajos traukos pasniedz aukstās uzkodas?
6. Auksto uzkodu pasniegšanas secība un temperatūra?
7. Kādos koplietošanas traukos pasniedz aukstās uzkodas?
8. Kas jāievēro pasniedzot zupas?
9. Kas jāievēro pasniedzot karstos ēdienus?
10. Kāda ir pasniegšanas temperatūra pasniedzot zupas un karstos ēdienus?

Atlants