Оценка:
Опубликованно: 24.10.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 1.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 2.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 3.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 4.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 5.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 6.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 7.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 8.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 9.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 10.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 11.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 12.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 13.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 14.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 15.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 16.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 17.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 18.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 19.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 20.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 21.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 22.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 23.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 24.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 25.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 26.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 27.
  • Реферат 'Ēdināšanas uzņēmuma sanitāri-higiēniskais novērtējums', 28.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma plānojums un iekārtojums    4
1.1.  Higiēnas faktori    4
1.2.  Ēkas un iekārtas    4
1.3.  Pārtikas ražošanas telpas    4
2.  Ūdens apgāde    5
3.  Mazgāšanas un dezinfekcijas iekārtas (ierīces)    5
4.  Apgaismojums    5
5.  Ventilācija    6
6.  Ģērbtuves un tualetes    6
7.  Roku mazgāšanas iekārtas uzņēmuma zonās, kur strādā ar pārtiku    6
8.  Iekārtas un darba rīki – materiāli un konstrukcijas ar higiēnas nodrošināšanas iespējām    6
9.  Ražošanas higiēnas prasības    6
10.  Personāla higiēna    7
11.  Pārtikas nekaitīguma nodrošinājums    12
12.  Pārtikas atkritumi    20
  Secinājumi    21
  Izmantota literatūra    22
  Pielikumi    23
Фрагмент работы

1. Uzņēmuma plānojums un iekārtojums
1.1. Higiēnas faktori
Uzņēmums atrodas cita uzņēmumā telpas un no blakus esošam ēkām ir atdalīta ar metāla žogu.
Uzņēmumam apkārt ir asfaltēti ceļi un apcirsts zālājs. Uzņēmums izmanto kanalizāciju un centralizētu ūdensvada sistēmas.

1.2. Ēkas un iekārtas
Ēka, kur atrodas uzņēmums ir askētiska, vienkārša un bez jebkādam greznībām, ir zināmas, ka agrāk šajā ēkā bija slimnīca. Ēkas celšanai ir izmantoti tādi materiāli kā : ķieģelis, dzelzs, koks, stikls, krāsas.
Uzņēmuma tīrības nodrošināšanai telpās nav izstrādāts mazgāšanas – dezinfekcijas plāns.
Pagaidām līgumi ar dezinsekcijas, deratizācijas firmām nav noslēgti, jo šo firmu pakalpojumi uz doto brīdi nav nepieciešami un uzņēmums nav no tiem, kas izmanto proaktīvo metodi.
Konteineri, ražošanas procesā radušos atkritumu savākšanai, atrodas uzņēmuma pagalmā un to savākšanu veic centralizēti.
Ražošanas telpās ievēro plūsmas principu, ir nodalītas tīrās un netīrās zonas un tiek ievērotas higiēnas barjeri.
Ražošanas telpās ir daļēji nodrošinātās produktu ražošanai un pārstrādei atbilstošas temperatūras. Dārzeņu cehā, aukstajā cehā, noliktavā atbilstošas temperatūras ir nodrošinātas, bet karstajā cehā temperatūra ir augstāk par apmēram 2-3 grādiem.

Коментарий автора
Atlants