Оценка:
Опубликованно: 02.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 1.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 2.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 3.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 4.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 5.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 6.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 7.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 8.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 9.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 10.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 11.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 12.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 13.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 14.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 15.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 16.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 17.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 18.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 19.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 20.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 21.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 22.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 23.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 24.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 25.
  • Конспект 'Kursa darbs ražošanas organizācijas vadībā', 26.
Фрагмент работы

1.2. Uzņēmuma raksturojums
Paredzētais ēdināšanas uzņēmuma veids ir kafejnīca, kura atrodas Bauskā, Rīgas ielā 27. Uzņēmums atrodas krustojumā uz stūra, rātslaukuma centrā. Ir ērta piebraukšana, lai piegādātu preces, gan apmeklētājiem.
Uzņēmumam āra atkrituma konteineri tiks izvietoti pagalmā, tam būs paredzēta vieta uz betona platformas. Konteineri tiks slēgti, lai pie tiem nevar piekļūt nepiederošas personas un dzīvnieki, konteineri būs paredzēti tikai ēdināšanas uzņēmumam. Atkritumu savācēji piebrauks ar mašīnu un izvedīs pilnos konteinerus.Kafejnīcā būs iespēja uzņemt līdz 30 cilvēkiem. Darba laiks no pirmdienas līdz sestdienai būs no 9.00līdz 19.00, taču svētdienās no 10.00 līdz 16.00.

Kafejnīcā būs izvietoti galdiņi, kur klients varēs ieturēt maltīti, pasūtījuma pieņemšana un norēķināšanās notiks pie letes. Siltie ēdieni un dzērieni tiks laipni pasniegti pie galdiņiem, kā arī netīros traukus savāks viesmīlis un novietos tiem paredzētā vietā.
Ēdināšanas uzņēmumam tiks iekārotas ražošanas procesiem paredzētas telpas, kā piemēram, noliktava, kur atradīsies pārtikas produkti. Būs izveidota viena atsevišķa telpa ar nodalījumiem, kur tiks sadalītas zonas produktu pirmaptrādei, galīgās aptrādes zona, aukstā un karstā ceha zonas, kā arī būs atsevišķa zona, kur ēdiens tiks porcionēts pirms pasniegšanas klientam.

Коментарий автора
Atlants