Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.10.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 16 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 1.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 2.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 3.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 4.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 5.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 6.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 7.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 8.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 9.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 10.
  • Реферат 'Ārvalstu viesu apkalpošana', 11.
Фрагмент работы

Cilvēkiem, apmeklējot ēdināšanas uzņēmumus, svarīgāka par ēdienu ir kopējā pieredze, kas arī atstās iespaidu par attiecīgo uzņēmumu. Viesi labprātīgi vēlēsies maksāt vairāk, ja tiks sagaidīti laipni un apkalpoti ar rūpību u n cieņu no viesmīļu puses. Par to lai viesi tiktu apkalpoti kvalitatīvi un labi, un iegūtu pozitīvu kopējo iespaidu par apmeklēto uzņēmumu, ir atbildīga gan ēdināšanas uzņēmuma vadība, gan darbinieki (Thompson, 2019).…

Коментарий автора
Atlants