Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Viskijs', 1.
  • Реферат 'Viskijs', 2.
  • Реферат 'Viskijs', 3.
  • Реферат 'Viskijs', 4.
  • Реферат 'Viskijs', 5.
  • Реферат 'Viskijs', 6.
  • Реферат 'Viskijs', 7.
  • Реферат 'Viskijs', 8.
  • Реферат 'Viskijs', 9.
  • Реферат 'Viskijs', 10.
  • Реферат 'Viskijs', 11.
  • Реферат 'Viskijs', 12.
  • Реферат 'Viskijs', 13.
  • Реферат 'Viskijs', 14.
  • Реферат 'Viskijs', 15.
  • Реферат 'Viskijs', 16.
  • Реферат 'Viskijs', 17.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  VISKIJA VĒSTURE    4
2.  KLASIFIKĀCIJA UN MARKAS    4
2.1.  Skotu viskijs    4
2.2.  Īru viskijs    8
2.4.  ASV viskijs    10
2.4.  Kanādas viskijs    12
2.5.  Japāņu viskijs    12
3.  SAJAUKŠANA AR CITIEM DZĒRIENIEM    13
4.  PIEEJAMĪBA LATVIJAS PATĒRĒTĀJIEM    14
  SECINĀJUMI    15
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    16
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
• Lai iegūtu viskiju, to jāiztur vismaz 3 gadus, dažus veidus pat vairāk nekā 25 gadus.
• Atkarībā no tā, kurā valstī un kurā valsts daļā tiek ražots viskijs, tam būs noteikta garša, aromāts un krāsa.
• Viskiju var baudīt gan kokteiļos, gan tīrā veidā, gan vienkārši atjaucot ar ūdeni vai ledu.
• Latvijā nopērkamie viskiji 1l maksā aptuveni 19 un vairāk eiro, tomēr cenas ir atšķirīgas - augstākas kvalitātes viskiji ir dārgāki, kā arī dažos veikalos iespējamas atsevišķas cenu svārstības.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Atlants