Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.10.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Itāļu virtuve', 1.
  • Реферат 'Itāļu virtuve', 2.
Фрагмент работы

Itāļu virtuve? Zinātāji atbildēs: sulīgas olīvas, saulē kaltēti tomāti, plānās šķēlēs sagriezts auksti kūpināts šķinķis prosciutto un izsteiksmīgais Parmigiano, latviskojot- Parmas siers. Arī tie, kas ar Pavaroti zemi nav tik tuvos draugos, ir iecienījuši divas citas lietas: picu un pastu. Dažādie našķi- antipasto- ir tikai uvertīra kā nopietnāka baudīšanai.[1.]
Itāļu ģimenē maltītes sākumā pasniedz šķīvi ar makaroniem, kam pārlieta mērce. Itāļi ēd ļoti daudz makaronu. Tos gatavo no kviešu miltiem un ūdens. Pēc tam itāļi ēd gaļu un dārzeņus, lietojot nažus un dakšiņas. Katrā maltītē viņi dzer vīnu. Bērniem dažkārt dod nedaudz vīna, kas atšķaidīts ar ūdeni.[2.]…

Коментарий автора
Atlants