Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.04.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 1.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 2.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 3.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 4.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 5.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 6.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 7.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 8.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 9.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 10.
  • Реферат 'Apraksts par zilo sieru un produkts "Dor blu"', 11.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
  ZILAIS SIERS    4
  PASNIEGŠANA    4
  ZILĀ SIERA VĒSTURE    5
  ZILĀ SIERA RAŽOŠANA    6
  ZILĀ SIERA LABVĒLĪGĀS ĪPAŠĪBAS    7
  ZILĀ SIERA KAITĒJUMS    8
  “DOR BLU CLASSIC” SIERS    9
  SECINĀJUMI    10
  IZMANTOTIE AVOTI    11
Фрагмент работы

Šim puscietajam zilajam sieram ir raksturīga pikanta un ļoti bagātīga garša. Tam ir salīdzinoši zema cena. Siers ir bāli dzeltenā krāsā ar zilām vēnām. Tam ir krēmīga konsistence. Sieru bauda gan vienu pašu kā uzkodu, gan arī tas kalpos kā lielisks papildinājums jebkuram ēdienam, īpaši salātiem. Vispiemērotākais dzēriens klāt Dor blu sieram ir sauss vai salds baltvīns un šampanietis.
Uzturvielas: Enerģētiskā vērtība – 1396 kJ, 337 Kcal, tauki - 29 g, piesātinātās taukskābes – 20 g, olbaltumvielas – 19 g, sāls – 2.80 g.
Tauku saturs – 50 %
Sastāvdaļas: Pasterizēts govs piens, pārtikas sāls, mikrobioloģiskais ferments, ieraugs, dabīgs konservants un, protams, penicillium roqueforti.
Vislabākais veids, kā baudīt sieru, ir ēst to vienu pašu kā uzkodu. Tas ir arī lielisks papildinājums sviestmaizēs.

SECINĀJUMI
1. Zinātnieki ir izvērtējuši gan zilā siera labo, gan slikto ietekmi.
2. Vairāk zilajam sieram piemīt labās īpašības, ne sliktās.
3. Siers ar pelējumu ir oriģināls izgudrojums gan garšas, gan smaržas, gan izskata ziņā.
4. Šo sieru nedrīkst ēst pilnīgi visi cilvēki.
5. To nav ieteicams ēst lielos daudzumos.
6. Gaisa caurumi ļauj skābeklim nokļūt siera iekšpusē, ļaujot zilajai krāsai pienācīgi attīstīties.

Коментарий автора
Atlants