Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 1.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 2.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 3.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 4.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 5.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 6.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 7.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 8.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 9.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 10.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 11.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 12.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 13.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 14.
  • Отчёт по практике 'Tehnoloģisko iekārtu izmantošanas nosacījumi ēdināšanas uzņēmumos', 15.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  Iekārtas produktu sagatavošanai    4
1.1.  Dārzeņu griezējs    5
1.2.  Kartupeļu mizotājs    5
1.3.  Gaļas malējs    6
1.4.  Putotājs    6
1.5.  Gastronomijas produktu griezējs    7
1.6.  Svari    7
2.  Ēdiena cepšanas, fritēšanas, sildīšanas iekārtas    7
2.1.  Gāzes plīts    7
2.2.  Tehniskā dokumentācija    8
2.3.  Fritēšanas iekārta    8
2.4.  Konvekcijas krāsns    9
2.5.  Mikroviļņu krāsns    9
2.6.  Marmīti    9
3.  Ēdiena uzglabāšanas iekārtas    10
3.1.  Ledusskapis    10
3.2.  Saldētava    11
3.3.  Aukstuma kamera    11
3.4.  Dzesējamais darba galds    11
4.  Trauku uzglabāšanas iekārtas    12
  SECINĀJUMI    13
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Modernizējoties virtuves kulinārijai, biežāk palielinās iekārtu izmantošanas skaits. Izmantošanas iespējas iekārtām ir daudzas un dažādas, bet ne visi ņem to vērā. Jaunās ražotās iekārtas ne tikai iet uz pilnīgu drošības nodrošināšanu, bet arī uz dažādām ērtībām, ātrumu un ergo efektivitāti.
Svarīgi ir pārrunāt ar personālu, iekārtu izmantošanas nosacījumus un iekšējo telpu noteikumus. Tas uzlabos darba kvalitāti, drošību un personāla pieredzi. Parasti uzņēmumos tas tiek darīts laikus, pirms sezonas. Nākot jauniem darbiniekiem, parādās informācijas un pieredzes trūkums. Lai risinātu šādu problēmu ir nepieciešamas praktiskas apmācības kur pie katras iekārtas instrukcijas būtu nepieciešams darbinieka paraksts. Ja pie iekārtas nav attiecīgais paraksts, darbinieks nedrīkst ar šo iekārtu strādāt, jo pastāv risks savainoties vai pat apdraudēt citus. Šādas mācības ne tikai uzlabotu kvalitāti, bet arī darbinieku pieredzi ilgtermiņā.

Коментарий автора
Коментарий редакции
Atlants