Оценка:
Опубликованно: 23.03.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 1.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 2.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 3.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 4.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 5.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 6.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 7.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 8.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 9.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 10.
  • Презентация 'Pārtikas produktu uzglabāšanas ilgums atkarībā no pievienotajām vielām', 11.
Фрагмент работы

Secinājumi
Visgrūtāk gāja ar ķiršu ievārījumu, jo sāku pētīt, tad kad bija ārā sals un man istabā, īpaši naktīs, ātri atdzisa, bet beigās viss sanāca.
Lielāka daļa teorētiskā, jo praktiskajā nebija daudz ko darīt. Kamēr praktiskais gatavojās, tikmēr meklēju informāciju saistītu ar šo tēmu.
Autors uzskata, ka būs interesantāk, piemēram, siera vietā izvēlējos maizi, jo domāju, ka būs pelējums, bet maize tikai sacietēja kā grauzdiņi, jo, iespējams, vajadzēja ielikt maisiņā.
Ar pienu un ievārījumu hipotēze apstiprinājās, jo veikalā pirktais tiešām ilgāk saglabājās, pat nesarūga kā mājās piens. Tomēr, mājas ceptā maize mīksta saglabājas ilgāk par vienu dienu nekā veikalā pirktā. Maizei hipotēze neapstiprinājās.
Kopumā liekas, ka gāja labi, tikai varētu vairāk informāciju.

Коментарий автора
Atlants