Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.10.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 1.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 2.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 3.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 4.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 5.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 6.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 7.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 8.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 9.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 10.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 11.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 12.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 13.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 14.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 15.
  • Отчёт по практике 'Emporion Beach Bar', 16.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  SATURS    2
  IEVADS    3
1.  UZŅĒMUMA VEIDS, LIELUMS, SNIEGTO PAKALPOJUMU APJOMS, VIETA TIRGŪ    4
2.  UZŅĒMUMA DARBĪBAS UN GALVENO FINANŠU RĀDĪTĀJU RAKSTUROJUMS    5
3.  RESURSI UN TO IZMANTOŠANA    5
4.  UZŅĒMUMA VADĪŠANAS (MENEDŽMENTA) RAKSTUROJUMS    6
5.  UZŅĒMUMA PERSONĀLA RAKSTUROJUMS UN ANALĪZE    7
6.  UZŅĒMUMA PAKALPOJUMU, TO SPECIFIKAS UN KVALITĀTES NOVĒRTĒJUMS    8
7.  UZŅĒMUMA PĀRDOŠANAS KANĀLI, CENU POLITIKA    9
8.  UZŅĒMUMA PIEGĀDĀTĀJI UN SADARBĪBAS PARTNERI    9
9.  UZŅĒMUMA SADARBĪBA AR VIETĒJO PAŠVALDĪBU    9
10.  UZŅĒMUMA IEKŠĒJĀS VIDES ANALĪZE    10
11.  PRAKTIKANTA VEIKTIE PIENĀKUMI UN FUNKCIJAS    12
  SECINĀJUMI    14
  PRIEKŠLIKUMI    15
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    16
Фрагмент работы

Emporion Beach Bar ir pludmales bārs, kas piedāvā gan ēdienus, gan dzērienus. Emporion Beach Bar apkalpošana notiek gan pie bāra letes, kur ir iespējams iegādāties ēdienus un dzērienus līdzņemšanai, gan arī pie galdiņiem ar viesmīļu servisu (skat. 1. att.). Galdiņu daudzums tiek pielāgots gaidāmajam klientu daudzumam (pavasara un rudens mēnešos galdiņu skaits ir 12, jūnijā un jūlijā 16, bet augustā 21, kas nozīmē, ka maksimālā ietilpība klientu apkalpošanai pie galdiņiem ir līdz 70 viesiem).
Emporion Beach Bar bāra darbību ietekmē sezonalitāte, ziemas mēnešos bārs ir slēgts, bet rudens mēneši ir atkarīgi no attiecīgā gada situācijas – laikapstākļiem un gaidāmo klientu daudzuma. Bārs parasti strādā 9 mēnešus gadā, ar darba laiku no martam līdz jūnijam un no septembra līdz novembrim 11:00-20:00, bet vasaras mēnešos 10:00-00:00, pielāgojot darba laiku klientu daudzumam. Šogad, Covid–19 dēļ Emporion Beach Bar bārs bija atvērts no jūlija līdz oktobrim.…

Коментарий автора
Atlants