Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 1.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 2.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 3.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 4.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 5.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 6.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 7.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 8.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 9.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 10.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 11.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 12.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 13.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 14.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 15.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 16.
  • Реферат 'Mikroorganismi alus ražošanā', 17.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Alus vēsture    4
2.  Produkta raksturojums    6
3.  Alus tipi    7
4.  Alus ražošanas tehnoloģija    9
  Secinājumi    15
  Izmantoties informācijas avoti    16
Фрагмент работы

Secinājumi
• Alus ir viens no senākajiem dzērieniem.
• Alus brūvēšanu sāk ar iesala ražošanu. Galvenokārt tā ražošanai izmanto miežus, reti kad citus graudaugus, rīsus, kukurūzu.
• Liela uzmanība tiek pievērta pievienotajam apiņu daudzumam, kas nosaka alus rūgtumu.
• Rūpnieciskai alus ražošanai tiek izmantoti dažāda materiāla tvertnes- alumīnija, nerūsējošā tērauda.
• Galvenā alus sastāvdaļa ir ūdens.
• Dzēriena kaloritāti nodrošina etilspirts.
• Alū ir daudz cukuru- saharoze, fruktoze, glikoze.
• Caur alu organismā nonākošais etanols nerada dehidratāciju, jo alus sastāvā ir daudz ūdens.
• Rūpnieciska alus brūvēšana notiek ilgāk nekā 1 mēnesi.
• Ne tikai drabiņas izmanto lopkopībā, bet arī misas vārīšanas laikā atdalītās olbaltumvielas.
• Mūsdienās ar līdzīgam iekārtām katrs var brūvēt alu mājās. Iekārtas var iegādāties internetā.

Коментарий автора
Atlants