Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 1.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 2.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 3.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 4.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 5.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 6.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 7.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 8.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 9.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 10.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 11.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 12.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 13.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 14.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 15.
  • Отчёт по практике 'Prakse restorānā "C.U.T."', 16.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Atrašanās vieta    4
  Viesnīcas interjers    5
  Viesnīca garantē    6
  Detalizēts viesnīcas apraksts    7
  Viesnīcas īpašības    8
  Viesu numuri    9
  Viesnīcas noteikumi    10
  Green Key un Restorāns C.U.T.    11
  Prakses nozīmīgums un mani veiktie darbi    12
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    14
  Pielikums    15
Фрагмент работы

Ierodoties pirmajā dienā praksē jutos saviļņota un enerģijas pilna. Atzīšos pirmās 3 dienas bija ļoti grūtas, bet reizē pamācošas. Pirmajās dienās, protams, kā praktikantam, kas no viesnīcu restorāniem neko nenojauš, uzticība nebija īpaši liela, tieši tāpēc pirmajās dienās es vācu netīros traukus no brokastu galdiem, pulēju glāzes un galda piederumus, mācījos galda klājumus brokastīm un vakariem, kā arī piekārtoju interjeru. Taču izrādot lielu iniciatīvu, man pamazām sāka uzdot ar vien atbildīgākus darbus, piemēram, vest “Room service” jeb viesu apkalpošana numuros, kas man bija ļoti liels pārbaudījums, bet tiekot ar to veiksmīgi galā, es jau sāku apkalpot viesus restorānā, kur baudīt maltīti nereti nāca ļoti svarīgi un prestiži cilvēki. …

Коментарий автора
Atlants