Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.06.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
  • Образец документа 'Uzturs', 1.
  • Образец документа 'Uzturs', 2.
  • Образец документа 'Uzturs', 3.
  • Образец документа 'Uzturs', 4.
Фрагмент работы

DISKUSIJA
Tika izpētīta viena noteikta diena (brīvdiena)
Dienas laikā analizējamai personai ir 3 ēdienreizes: brokastis, pusdienas un vakariņas.
Dienas laikā uzņemtais kaloriju daudzums ir 2423.69kcal, kas ir tuvu vidējai vērtībai. Kaloriska proporcija strarp ēdienreizēm ir saglabāta – 1:2:1. Tomēr persona uzņem nepareizo barības vielu proporciju , ar uzturu visvairāk tiek uzņemti ogļhidrāti, tad olbaltumvielas un tad tauki. Tomēr olbaltumvielu uzņemšanai jābūt samazinātai. Pagaidam proporcija ir sēkojoša 500:26:24.
Ar ēdienreizēm persona izdzēra 850 ml šķidruma, tomēr dienas laikā tika uzņemts aptuveni 2.7l šķidruma, mineralūdeņa un tēju veidā.

Atlants