Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:111870
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Lopkopības nozares nozīme Krievijā samazinās, tomēr Krievija ir viena no lielākajiem gaļas importētājiem pasaulē. Krievijas eksporta apjomi 2006. gadā sasniedza 303.93 miljard. ASV dolāru, kā galvenās eksporta preces nafta 32%, dabas gāze 14,2%, dīzeļdegviela 6,7%, mašīnas un iekārtas 4,9% sastāda šo eksportu. Savukārt Krievijas importa apjomi 2006. gadā sasniedza 164.69.6 miljard. ASV dolāru, kā galvenās importa preces ir mašīnas un iekārtas 35,7%, vieglie auto 9,2% , medikamenti 3,9% un arī melnie metāli 2,3%.
Krievija ir ne tikai apdzīvotākā Eiropas valsts, bet arī Eiropas valsts ar lielāko pirktspējīgo pieprasījumu. Ekonomikas dati rāda , ka Krievija kļūst mazāk atkarīga no preču cenas attīstības, vērojama arī pievēršanās arī citiem sektoriem, tomēr preces ir galvenais ekonomikas rezultātu ietekmējošais faktors valstī.
Par Krievijas prezidentu 2000. gadā tika ievēlēts Vladimirs Putins, reformu process pēc saskaņotā sākuma 2000. gadā , kad valdība uzsāka ilgtermiņa plānu, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi un modernizētu ekonomiku, pēdējos gados tomēr ir palielinājusies. Notikumi Putina prezidentūras laikā ir ieguvuši plašu rezonansi visā pasaulē. Starp populārākajiem var minēt centrālās varas ietekmes nostiprināšanu Krievijā, vēršanos pret preses brīvību un politiskajiem oponentiem, iebraucēju ierobežošana , sociālās palīdzības sistēmas atcelšanu un citus, kas radikāli mainīja visu ierasto sistēmu valstī. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация