Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:113873
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Runājot par politikas procesa otro fāzi, kas ir politikas formulēšana jeb kā problēma tiek risināta, uzmanība ir jāpievērš tādiem politikas analīzes posmiem kā politikas izpēte, formulēšana un precizēšana; iespējamo alternatīvu novērtēšana, alternatīvu meklēšana un prognozēšana. Vispirms, uzmanību vajadzētu pievērst tām, kā tiek veikta problēmu izpēte un strukturēšana tajā skaitā arī politikas definēšana un precizēšana.
Tātad, runājot par problēmu izpēti vajadzētu pateikt to, ka šis process ir svarīgs tāpēc, ka tiek pētīta ar mērķi noskaidrot kāda ir šī problēma un kā to var risināt. Problēmu izpēte ir atšķirīga dažādās organizāciju līmeņos. Tas nozīme, ka problēmas svarīgums katram organizācijas līmenim ir atšķirīgs.1 Piemēram, sabiedriskajā līmenī par svarīgu problēmu var uzskatīt tādu problēmu, kas skar visu sabiedrību un, galvenokārt, kas skar sabiedrības labklājības līmeni. Savukārt, partejiskajā līmenī par svarīgu problēmu var būt pastāvošas politikas izaicinājumi un problēmas, bet pirmsvēlēšanu laikā par partejiskām problēmām var kļūt arī sabiedrības problēmas, jo partiju mērķis ir iegūt varu un veids kā piesaistīt sabiedrību balsot par konkrēto politisko spēku ir sabiedrības problēmu aktualizēšana. Savukārt, institucionālajā līmenī šis problēmas var skart gan iekšējo institūciju kārtību un politiku, gan arī ārējus politiskus procesus. Runājot par problēmu izpēti, uzmanību arī jāpievērš kritērijiem problēmu izpētei.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1132394
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация