Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:157529
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšlikumi
1. Pētījums par uzņēmuma finanšu analīzes teorētiskajiem pamatiem liecina, ka uzņēmuma izdzīvošanas un attīstības nodrošināšana mūsdienu apstākļos lielā mērā ir atkarīga no vadības personāla spējas patiesi novērtēt gan uzņēmuma finansiālo stāvokli, gan potenciālo konkurentu uzņēmumu finansiālo stāvokli. Finanšu stāvoklis ir svarīgākais uzņēmuma saimnieciskās darbības raksturojums.
2. Tas nosaka konkurētspēju, biznesa sadarbības potenciālu, novērtē, cik lielā mērā uzņēmuma un tā partneru ekonomiskās intereses tiek garantētas finansiālā un ražošanas ziņā. 3. Ir konstatēts, ka uzņēmuma finansiālā analīze kopumā ļauj: novērtēt uzņēmuma vispārējo finansiālo stāvokli un faktoru ietekmi uz izmaiņu pakāpi; izpētīt korespondenci starp līdzekļiem un avotiem, viņu atrašanās vietas racionalitāti un lietošanas efektivitāti; ievērot finanšu, norēķinu un kredītu disciplīnas; noteikt uzņēmuma maksātspēju un finanšu stabilitāti; prognozēt ilgtermiņa finanšu stabilitāti.
4. Tādējādi finanšu analīzes galvenais mērķis ir iegūt nelielu skaitu galveno parametru, kas objektīvi un precīzi atspoguļo uzņēmuma finansiālo stāvokli, tā peļņu un zaudējumus, aktīvu un pasīvu struktūras izmaiņas norēķinos ar parādniekiem un kreditoriem.
5. Veiktais finansiālā stāvokļa novērtējums parādīja, ka XXX uzņēmuma finansiālā stāvokļa aprakstā ir gan negatīvie, gan pozitīvie aspekti.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация