Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:196275
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nevajadzētu aizmirst arī svarīgo ekonomisko faktoru, ka Londonai kā Eiropas finanšu galvaspilsētai ir daudz konkurentu, kas vienmēr vēlējušies atstumt to malā. Uz tās vietu ar dažādām pastiprinātām ambīcijām pretendē Frankfurte pie Mainas, Parīze, Luksemburga, Amsterdama un Madride, ikviena no šīm pretendentiem iegūtu labumus, ja Eiropas Savienības vadība nepiekāpsies Lielbritānijai.
Neskatoties uz to, ka referendums ir vairākumā pret to, lai Lielbritānijas izstātos no Eiropas Savienības, mēs varam uzskatīt šo notikumu par unikālu Eiropas Savienībā līdz ar to mēs nevaram īsti spriest, kas notiks tālak, varam izvirzīt tikai dažādas hipotēzes, zinot Lielbritānijas iedzīvotaju apjukumu kapēc viņi izstājās no Eiropas Savienības, kas noved pie viedokļa, ka ir nepieciešams atkārtots referendums, kas mainīs visus notikumus, pastāv dažādas variācijas uz iznākumu, kurus varētu filozofēt gadiem ilgi, bet vienīgi laiks rādīs, pie kā novedīs šī referenduma rezultāts, tomēr ir zināms viens, uzvarētāju šajā lietā nebūs, ja Lielbritānija tomēr izstāsies no ES, iespējams, ka Lielbritānija gaidīs, kas notiks Francijas un Vācijas vēlēšanās, lai varētu tālāk spert tālākos soļus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация