Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:217301
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

• Laba emocionālā stāvokļa saglabāšana sarežģītās situācijas. Reakcija nepamatotos iebildumos. Atcerieties, ka esat daļa no šī uzņēmuma, jūs esat pieņemts amatā, jo jūs esat pierādījis, ka esat šī amata cienīgs. Dariet visu, lai šis iespaids nemainītos. Vadība uz jums paļaujas visās situācijās.
• Papildproduktu/pakalpojumu pārdošana. Pēcapkalpošanas servisa nodrošināšana. Lojalitātes veicināšana klientos. Atsveicināšanās no klienta. Atgriezeniskā saite. Analīze.Ja kāds aiziet tomēr neapmierināts, apdomājiet kādēļ, veiciet analīzi un centieties lai tasv vairāk neatkārtotos.
Dariet savu darbu ar prieku, ja kāds ir atnācis pie jums neapmierināts, tā ir jūsu iespēja, padarīt viņa dienu gaišāku, smaidiet, uzslavējiet/izsakiet kādu komplimentu, palīdziet cilvēkam, kas ir vērsies pie jums ar kādu jautājumu, pat ja viņš neko nejautā, pastāstiet galveno, izdevīgumu vai labumu, ko dod prece/pakalpojums, izrādiet, ka jums rūp klients un ticiet man, viņš atcerēsies jūs un jūsu uzņēmumu, pat tad, ja jums izskatīsies, ka neesat sniedzis visu iespējamo. Mēdz būt arī klienti, kas pārsvarā ir neapmierināti, nepārdzīvojiet, ja esat darījis visu, lai izdabātu šim konkrētajam indivīdam, tā notiek, ne bieži, bet noteik. Tas vienkārši nav jūsu varā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация