Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:220551
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Vecumstruktūra    3
2.  Dzimumstruktūra    3
3.  Etniskais sastāvs    4
4.  Reliģija    4
5.  Iedzīvotāju skaits un tā dinamika    5
6.  Secinājumi    6
  Izmantoto avotu saraksts    7
Фрагмент работы

Vecuma struktūra un dzimumstruktūra. Aplūkojot šo pirmo tabulu, var secināt to, ka Grieķijā viss ir ļoti pareizi (ar vecuma un dzimuma struktūrām) t.i. populācijas vecums ir sadalīts attiecīgi, proporcionāli un, manuprāt, pareizi. Manuprāt, šajā aspektā īpašus skaidrojumus nevajag: Grieķija – sena valsts ar savām tradīcijām un vienmērīgu iekšējo ritējumu valstī, turklāt pēdējā laikā Grieķiju nav skārušas nekādas problēmas, kas spētu izmainīt Grieķijas iedzīvotāju skaitu(dzimuma un vecuma struktūras). Tas viss ir tikai loģiski, ka lielākā daļa cilvēku ir produktīvajā vecumā(kā jau pamatā visās valstīs).

3. Ļoti izteikta un specifiska tabula (dati). Aplūkojot 3. tabulu var redzēt, ka Grieķijas etniskais sastāvs ir pat ļoti nacionāls (98%). Tikai šie 2% ir citu etnisko grupu pārstāvji. To var saistīt ar tādu lietu, ka vienkārši citu etnisko grupu pārstāvjiem Grieķija neliekas tik saistoša un ekonomiski uzplaukusi zeme salīdzinot ar citām zemēm, piemēram, Šveice, Austrija un Dānija u. c.(IKP uz 1 iedzīvotāju šajās valstīs ir pāri 22 000 USD, bet Grieķijā $19000 USD[2.]). Turklāt Grieķija nav nekāda ļoti spīdošā zeme, lai tajā būtu pārstāvētas tik daudzas etniskās grupas, jo tas nav noslēpums, ka Grieķijas galvenā industrijas nozare ir tūrisms[2.], turklāt dabas apstākļi ir vairāk piemēroti atpūtai, nevis vieglai dzīvei (klimats karsts, sauss, valsts teritorija ir sadalīta plaši par salām, zeme pamatā nav auglīga, jo to iespaido karstums, kalnainais apvidus arī jūras klimats.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация