Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:220628
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Situācijas apraksts.

Ģimenē dzīvo 6 cilvēki: oma, opis, viņu dēls, dēla sieva un 2 mazbērni. No malas vērojot ģimenē viens otru ciena. Omai ir augsti izteikta pienākuma apziņa, atbildības sajūta un mīlestība, kura mazāk izpaužas pārējiem ģimenes locekļiem. Vislaimīgākie šķiet bērni, jo viņi vismazāk saskaras ar ikdienas grūtībām. Sirdsapziņa –tā ir katra paša ziņā, visvairāk ar to nomokas oma. Par dzīves jēgu runājot, katram no šīs ģimenes locekļiem tā ir sava – opis dzīvo lai ēstu, oma, lai mocītos un sevi upurētu bērnu un mazbērnu labā, pārējie dzīvi bauda cik nu mācēdami un varēdami.
Situāciju kuru gribētu analizēt, notika viena no mazbērnu dzimšanas dienas svinībām.Oma jau iepriekšējā vakarā sāka gatavotot svētku mielastu. Bērna vecāki bija aizņemti darbā un tā kā vakarā tika gaidīti ciemiņi, oma visu mēģināja nokārtot. Savu darbu pabeigusi noteica, ka iešot augšstāvā atpūsties un kad atnāk ciemiņi, lai pasaucot. Tā nu svētku vakars pienācis un ciemiņi ieradušies, visi jautrojas, bet par omu augšstāvā aizmirsuši. Viņa gaida un gaida, bet uzaicinājuma nav. Uznāk mazdēls un saka, ka viss ļoti garšīgi, lejasstāvā notiek liela jautrība. Oma neiztur un sāk raudāt .Vēlāk vedekla atopas un uznāk uzaicināt omu uz svinībām.Omas gods ir aizskatrs, cieņa nav izrādīta un viņa raudādama atsaka, ka uz svinībām neies.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1111320
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация