Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:232814
 
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mūzika bagātina bērna pasauli. Tā veicina ne tikai emocionālo, bet arī prāta attīstību, attīsta loģisko domāšanu, radošās spējas un visas maņas. Spēlējot mūziku, bērns trenē pirkstiņus, dziedot - trenē runu un intonācijas. Mūzikas vidē audzis bērns ir harmoniskāks un mierīgāks, mācās ieklausīties un uztvert arī acīm neredzamo. Kā uzskata profesors A. Platpers: „Mūzika, pirmkārt, ir nepieciešama vispusīgas personības attīstībai, otrkārt, cilvēka intelektuālo spēju attīstīšanā un emocionālā intelekta veidošanā”. Pēc asociētās profesores L. Mackēvičas domām, mūzika veido estētiskās jūtas, un bērna gaume veidojas uz mērķtiecīgas estētiskās un mākslinieciskās izglītības pamata. Turpretī, Dž. Un I. Pirī ar pētījumiem ir pierādījuši, ka nodarbošanās ar mūziku spēj attīstīt bērna personību un sociālo kompetenci, kā arī spēj stimulēt bērna apslēptās spējas. „Mūzikai ir visciešākā saistība ar runas attīstību – mūzikā ir skaņa, vārdā – zilbe, mūzikā ir motīvs, runā – vārds. Lai bērns mācētu labi un pareizi runāt, viņam ir arī jāprot klausīties un sadzirdēt” uzskata muzikālā pedagoģe Z. Martinsone.
Mūzikai ir liels spēks, tā spēj mūs aizraut un aizvest neticamā fantāziju ceļojumā, tā bagātina mūsu iztēli un jūtu pasauli, tāpēc Jums, vecāki, saviem bērniem jārada iespēja ikdienā klausīties un pašiem radīt mūziku.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −-4,30 €
Комплект работ Nr. 1331829
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация