Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:237214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja mūsu organismā pastāvīgi neienāk bioloģiskās substances, tad zemādas slānī uzkrājas olbaltumu savienojumi un kairinošais holesterīns, kuri izveido garоziņu, kas noved pie krunciņām un savītuma. A, C un E vitamīni piešķir mūsu acīm tā saucamo uguntiņu un rada valdzinošo un starojošo jūsmu, prieku.
Kas īstenībā vajadzīgs mūsu zobiem - tas ir kalcijs un C vitamīns. Smaganas pārstās asiņot, ja jūs ik dienas izdzersiet viena citrona sulu. Pirmais solis atjaunināšanai un tam, lai jūs savos gados labi izskatītos - tas ir E vitamīns, kurš piedalās organisma šūnu ārējās vides mitrināšanā ar taukiem un tāpēc aizsargā A vitamīnu un karotīnu. Vitamīni un 'citas bioloģiskās vielas mūs padara ne tikai veselus, aktīvus, jautrus un patīkamus. Ar viņu palīdzību arī bez diētas var notievēt. Tas, kuram patīk uz nakti ieēst gaļu un putnus, nepieliks savam svaram vairāk kā 30 g, ja viņš tos ēdīs ar citronu. Tam, kurš grib notievēt, daudz
jālieto ogļhidrāti un noteikti vesela forma, augļi, dārzeņi, kartupeļi, rīsi utt.. Izmisums, depresija, bailes, miega traucējumi, aizmāršīgums un momentāls nogurums atsaucas uz pietiekamu vitamīnu saņemšanu.
Nervu stāvokli bieži var uzlabot tikai ar pārtiku, kura satur daudz vitamīnus. Bez šiem svarīgajiem vitamīniem parādās sāpes kuņģī, zarnu trakta iekaisumi, sirdsklauves, reiboņi, apgrūtinās urinēšana, tāpat elpošana un izsīkst nervu sistēma.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация