Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:249494
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Savu darbu izvēlejos rakstīt par maiznīcu „Liepkalni”. Uzņēmumu darbības pamats ir nodrošināt iedzīvotājus ar augstas kvalitātes rupjmaizi, apzinoties atbildību pircēju un darbinieku priekšā. Pavisam kopumā tie piedāvā vairāk nekā 50 maizes izstrādājumu veidus, kā arī cepumus, pīrādziņus, rīvmaizes, tortes un citus izstrādājumus.
Lai iegūtu sīkāku informāciju caur e-pasta saraksti sazinājos ar maiznīcas „Liepkalni” mārketinga vadītāju Ievu Zariņu. Viņa man paskaidroja, ka uzņēmumam nav atsevišķas sabiedrisko attiecību daļas.
Mans pats pirmais jautājums bija: „Kas pēc Jūsu domām ir sabiedriskās attiecības un kādu lomu tās veic uzņēmumā?” Uz manu jautājumu mārketinga vadītāja Ieva Zariņa atbildēja sekojoši: ”Sabiedriskās attiecības ir komunikācija un saite, kas veidojas starp ražotāju un sabiedrību, tai skaitā pircēju, tā ir saruna, kuras laikā tiek sniegta informācija, tā saņemta, veidojas priekšstati, attieksme, vērtības, uzņēmuma āŗēja seja, kas motivē vai bloķē motivāciju iegādāties produktu vai uztvert ražotāju kopumā„. Sabiedrisko attiecību grāmatā atradu šādu sabiedrisko attieciecību skaidrojumu: „Sabiedriskās attiecības ir vadīšanas funkcija, ar kuras palīdzību tiek novērtēta sabiedriskā doma, noteikta indivīda vai organizācijas politika un rīcība saskaņā ar sabiedrības interesēm, kā arī plānota un īstenota rīcības programma, kuras mērķis ir izpelnīties sabiedrības izpratni un piekrišanu.” …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1241136
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация