Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:258800
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.09.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Savā ziņā demokrātija pārtop par totalitārismu. Manuprāt, totalitārisms ir slikta lieta, tādēļ nedomāju, ka ir daudz iedzīvotāju, kas arī vēlētos to attīstīt Latvijā. Palielināt interesi iespējams varētu tikai tad, ja uzrastos tiešām kāda viena persona, kura Latvijā kļūtu par autoritāti un sabiedrības iemīlētu cilvēku, kam tā uzticas un vēlētos, lai noteiktā persona valdītu un būtu redzama, dzirdama daudz biežāk, tad iespējams nedaudz popularizētos totalitārisms. Mazināt interesi būtu ļoti grūti, jo, manuprāt, jau šobrīd tā tiešām ir ļoti maza.
Esmu sapratusi, ka jebkura subkultūra, tai skaitā Skinhedi, ir attīstījusies sen un tas nav tikai ārējs ietērps vai mūzikas stils, tā ir dziļa iekšēja pārliecība. Goti, metālisti, panki, emo un reperi- katram savi uzskati, dzīves skatījums un pārliecība. Tikai šis ārējais veidols norāda uz iekšējo. Tieši Skihedus raksturo kā agresīvus, neiecietīgus, egoistiskus un drūmus. Es personīgi tam pilnīgi piekrītu, jo uzskatu, ka agresivitāte nav veids kā atrisināt jautājumus, kur nu vēl šādus viņu nepatikas jautājumus. Es zinu, ka pati no viņiem baidos un iesaku arī citiem būt uzmanīgiem, jo viņi īsti robežas un mēru nepazīst. Man rodas iespaids, ka viņiem jo tālāk, jo trakāk. Uzskatu, ja viņus pētītu dziļāk, atklātos kādas psiholoģiskas problēmas kādēļ cilvēki ir pievienojušies šai interešu grupai un kļuvuši tik drūmi, neapmierināti un agresīvi. Arī viņu skūtās galvas, spēcīgie apavi un suņu ķēdes ap kaklu norāda jau uz to. Cerams, ka daudzi cilvēki turpmāk necietīs no viņu vardarbības.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1334059
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация