Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:268051
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Risku novērtēšanas process
1. Tā kā skolai nebūtu labi uzsākt mācību gadu bez risku vadības, jau pirmajā mācību gada administrācijas sēde augustā, pirms mācību gada sākuma tiek ieskicēts nākamā mācību gada plāns risku vadības jomā un deleģēti pienākumi.
2. Mācību gada sākumā, lai labāk identificētu iespējamos riskus, direktors uzrunā pedagoģisko padomi un skolas padomi izglītības metodiķis metodiskās grupas, vietnieks audzināšanas jomā - skolēnu līdzpārvaldi. Tiek ievākta un apkopota informācija.
3. Septembra beigās administrācijas sēdē vajadzības gadījumā tiek papildināts risku saraksts un veiktas korekcijas risku vadības plānā.
4. Mācību gada beigās administrācijas sēdē tiek vērtēts risku vadības process mācību gada ietvaros.

Risku scenārijs
Drošības riskiem ir zema riska apetīte, tie tiek vadīti ļoti piesardzīgi, jo tas ir viens no priekšnosacījumiem, lai vecāki savus bērnu uzticētu skolai. Droša vide ir arī viens no punktiem, kas uzsvērts skolas nolikumā.
Diemžēl starp bērniem visai bieži rodas dažādas nesaprašanās un konfliktsituācijas, kas var aiziet līdz pat fiziskai savstarpējai iespaidošanai. Nereti vērojama arī emocionālā vardarbība pret saviem skolas biedriem jeb mobings. Lai krīzes situācijas klasē nerastos, jāveic preventīvs darbs jau no mazajām klasēm. Jāieaudzina cieņa vienam pret otru un māka draudzēties, pat, ja ir dažādi uzskati. Ja audzinātājs netiek galā, vienmēr iespējams piesaistīt skolas atbalsta personālu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация