Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:268151
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.12.2015.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Vide, klimata pārmaiņas ir prioritāte gan ES, gan tās dalībvalstīm. Mums ir jāatspoguļo tās mijiedarbība ar citām Kopienas politikām, piemēram, R&D&i, KLP, kohēzijas politiku un bioloģiskās daudzveidības politiku, kas ir arī prioritātes.
Visbeidzot citas politikas jomas, kam jābūt prioritātēm ir ES ārējā darbība. Tādēļ nepieciešams reaģēt uz pieaugošo vajadzību pēc kopējās ārpolitikas un Drošības politikas (KĀDP) un jaunās ES ārējās darbības dienesta, kā arī kā risināt mūsu prioritātes kaimiņu politikas ietvaros.
Nodarbinātības politikas un sociālās aizsardzības un sociālās iekļaušanās politika, ir pienācīgi integrētas Lisabonas stratēģijā un Sociālās programmās (2008-2010). Taču vēl nepieciešams pieņemt kopīgus principus un nodarbinātības pamatnostādnes, kas galarezultātā ļautu uzlabot dzīves apstākļus Eiropas pilsoņiem.
Jāsecina, ka Spānija saskata lielas nepilnības esošajā pašu resursu sistēmā, jo tajā nepastāv līdzsvarotības princips – bagātajām valstīm vajadzētu maksāt vairāk, tādējādi tiktu veiksmīgi realizēta arī Kohēzijas politika, kas ir ļoti nozīmīga Spānijai. Vēl Spānija uzsver, ka lielāka uzmanība jāpievērš tādām politikām, kas nestu ES pievienoto vērtību, kā piemēru min Pētniecības, attīstības un inovāciju politiku. Jaunajā finanšu ietvarā Spānija iesaka, ietvert reformētu KLP un jaunizveidoto ārpolitiku un drošības politiku.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация