Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:305460
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.11.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi par aptauju
Pēc aptaujas veikšanas mēs izdarījām kopējos secinājums par mūsu veikto aptauju.
1. Cilvēki aktīvi izmanto Rīgas sabiedrisko transportu, jo lielākā daļa aptaujāto to izmanto katru dienu un tāpēc rodas lielākas iespējas iespējamajiem bezbiļetniekiem.
2. Pasažieri pārsvarā izmanto nepersonalizētos un personalizētos e-talonus, jo tas sakrīt arī ar iepriekšējo jautājumu, ka pārsvarā cilvēki brauc katru dienu, un šie biļetes veidi tādā gadījumā ir izdevīgākie.
3. Braukšanas atvieglojumi ir praktiski trešdaļai braucēju, bet divas trešdaļas brauc ar pilnu biļešu cenu, jo cilvēku, kuriem pienākas atvieglojumi, ir mazāk no kopējā pasažieru skaita.
4. Bez biļetes sabiedriskajā transportā brauc 13% no aptaujātajiem cilvēkiem, un tieši šī daļa tad ir galvenais negatīvās ietekmes iemesls „Rīgas satiksmē”.
5. Galvenais, kāpēc cilvēki brauc bez biļetes, ir finanses, cilvēki grib ietaupīt un viņiem ir naudas trūkums, lai varētu nopirkt biļeti, bet tas tieši pretēji ietekmē SIA „Rīgas satiksme”
6. Tas, ka vairumā gadījumu, cilvēki bez biļetes brauc neregulāri, rāda to, ka cilvēki tomēr cenšas braukt ar biļeti, bet dažreiz tomēr tik un tā brauc bez biļetes.
7. Cilvēkos ir pārliecinošs vairākums par negatīvu attieksmi pret bezbiļetniekiem, no kā var secināt, ka cilvēki neatbalsta viņu rīcību.
8. Pārliecinošs vairākums cilvēku ir apmierināti ar jauno sodu sistēmu un var secināt, ka cilvēki grib, lai bezbiļetniekus sodītu bargāk, un izskaustu braukšanu bez biļetes.
9. Ļoti ievērojams pārsvars cilvēku uzskata, ka bezbiļetnieki negatīvi ietekmē transporta pakalpojumu sniedzēju SIA „Rīgas satiksme”, no tā var secināt, ka cilvēki apzinās, ka nodara zaudējumus šim uzņēmumam.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация