Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:306151
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.09.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Lēmumu par adaptāciju ietekmējošie faktori
Plānojot to, kā produkts tiks pārdots ārzemēs, uzņēmumam jāpadomā par trīs faktoru kopām: mērķa tirgus/-i, produkts un tā iezīmes, kompānijas iezīmes (piemēram, pieejami resursi, politika). Lielai daļai uzņēmumu galvenais jautājums, kas saistīts ar adaptāciju ir: Vai pūles ir ieguldīto resursu vērtas- regulējot produkta noietu, izejvielu kontrole, pakalpojumu sniegšana, ieguldītie līdzekļi tirgus izpētes veikšanā. Lielākajai daļai firmu, veicot produkta adaptāciju, izmaksām ir jābūt mērenām. Izmaksas ir mērenas tad, kad adaptācija ir pārdomāta.
Parasti pielāgošanā skar produkta iesaiņojumu, produkta izmēru, marķēšanu, produkta sastāvdaļas un iezīmes, lietošanas instrukciju. Mazākā pakāpē adaptācija skar logo un zīmola nosaukumu.
Nav universāla līdzekļa visu adaptācijas problēmu risināšanai. Vairāki uzņēmumi veido lēmumu un atbalsta sistēmas kā palīglīdzekli produkta adaptācijai, bet daži uzņēmumi izsver katru situāciju atsevišķi. Visiem produktiem ir jāatbilst dominējošiem vides apstākļiem, pār kuriem tirgum nav nekādas kontroles. Tas attiecas uz tiesiskajiem, ekonomiskajiem un klimata apstākļiem tirgū. Pārējie produkta adaptācijas faktori tiek mainīti, lai palielinātu savu konkurētspēju svešā tirgū. Tas tiek sasniegt pieskaņojot konkurētspējīgus piedāvājumus, vadoties pēc pircēju vēlmēm un vajadzībām, kā arī vietējām izplatīšanas sistēmas prasībām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация