Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:307578
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.05.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā lielākā Eiropas ekonomika un nācija, Vācija arvien ir ļoti nozīmīga kontinenta ekonomisko, politisko un drošības organizāciju locekle. Gan 90-tajos gados, gan 2000.-2002.gadā Vācijas ekonomikā bija jūtama zināma lejupslīde. Austrumvācijas integrācija un modernizācija vēl arvien ir būtiska Vācijas ekonomiskā problēma, kura katru gadu bijušajai Rietumvācijai prasa aptuveni 70 miljardu USD ieguldījumus. Ekonomiskais pieaugums 2002. un 2003.gadā ir bijis tikai aptuveni 1%. Tomēr korporatīvā pārstrukturizēšana un kapitāla tirgus pieaugums rada zināmu pamatu, lai Vācija spētu stāties pretī ilgtermiņa izaicinājumiem, ko rada Eiropas ekonomiskā integrācija un globalizācija, īpaši, ja darba tirgus neelastīguma problēma nākotnē tiktu atrisināta. Pašreiz valsts ieņēmumu samazināšanās un izdevumu palielināšanās ir radījusi valsts budžeta deficītu, kas pārsniedz ES noteikto 3% robežu.
Vācija – valsts Eiropas centrā – ir viena no bagātākajām zemēm pasaulē. Pašreiz tā ir viena no jaunākajām valstīm Eiropā. Pēc Otrā pasaules kara ta tika sadalīta divās atsevišķās valstīs – Rietumvācijā, kur bija rietumu tipa demokrātiska pārvalde, un Austrumvācijā, kura bija komunistiska valsts. 1990.gadā abas Vācijas daļas tika atkal apvienotas. Vācija tagad cenšas atjaunot austrumdaļas ekonomiku un neitralizēt vides piesārņojumu, kas radies 50 gadu laikā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация