Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:335055
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Kings” reģistrēta Latvijas uzņēmuma reģistrā Liepājā 1993. gada 11. martā un atbilstoši Komerclikumam – 2004. gadā pārreģistrēta par komercsabiedrību. Sākotnējā pamatkapitāla vērtība bija 2000 Ls. Šobrīd uzņēmuma pamatkapitāls ir 260500Ls. Firmai ir trīs īpašnieki, kuru kapitāldaļu sadalījums ir 521 daļa un daļas vērtība ir 500Ls.
Uzņēmuma juridiskā adrese ir Liepājas rajons, Grobiņa Lielā ielā 8.
Uzņēmuma biroja telpas ir Grobiņā Lielā ielā 8.
Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir naftas produktu mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība, pārtikas un citu preču mazumtirdzniecība, pasažieru transporta pārvadājumi, medību saimniecība.

1993. gada jūnijā tiek atklāta konteineru degvielas uzpildes stacija (DUS) Grobiņā Lielā ielā 2.
1994.gada maijā konteinera tipa DUS Aizputē, Liepājas ielā 30.
1997. gada augustā tiek nodota ekspluatācijā jauna degvielas uzpildes stacija Grobiņā, Lielā ielā 8., likvidējot veco DUS Lielā ielā 2.
1999. gada aprīlī firma, piedaloties Liepājas pilsētas domes rīkotajā konkursā, ieguva tiesības veikt pasažieru pārvadājumus ar mikroautobusiem Liepājas pilsētā un uzņēmuma darbinieku skaits pieauga par 20cilvēkiem, izveidojot jaunu struktūrvienību.
2000. gada jūnijā atver konteinera tipa degvielas uzpildes staciju Durbes lauku teritorijā. Tā paša gada jūnijā nodibina meita uzņēmumu „Virāža A” un septembra mēnesī nodod ekspluatācijā autogāzes uzpildes staciju (AGUS) Liepājā Lauku ielā 59.
2001. gada aprīlī Grobiņas degvielas uzpildes stacija tiek papildināta ar AGUS (autogāzes uzpildes stacija).
2001. gada jūnija mēnesī tiek nodota ekspluatācijā jauna degvielas uzpildes stacija Kalētos. Tā paša gada septembrī izsolē tiek nopirkta bankrotējošā uzņēmuma „Spilvas VG” degvielas uzpildes stacija Nīcā.
Nepārtraukti notiek process esošo degvielas uzpildes staciju modernizācijā uzlabojot klientu apkalpošanas servisu un darbinieku darba apstākļus.
Uzņēmums šobrīd ieņem vadošās tirgus pozīcijas Liepājas rajonā naftas produktu tirdzniecībā un sekmīgi konkurē ar tādiem naftas produktu tirgotājiem – gigantiem kā „Statoil”, „Lukoil”.
2002.gada jūnijā tiek nodota ekspluatācijā jauna mūsdienu tehniskajām, ekoloģiskajām un servisa prasībām jauna degvielas uzpildes stacija Nīcā.
SIA „Kings” pieder sešas degvielas uzpildes stacijas. Viena Grobiņā un pa vienai Kalētos, Durbē, Priekulē, Aizputē un Nīcā. Naftas produktu uzglabāšanai uzņēmumam ir visiem standartiem atbilstošas noliktavas Grobiņā Rožu ielā 2. Agrāk uzņēmums naftas produktu uzglabāšanai īrēja noliktavas Grobiņā Lielā ielā 81/83. Tās sākotnēji neatbilda visiem noteiktajiem standartiem. Šā gada aprīļa mēnesī tika nodotas ekspluatācijā jaunas noliktavas naftas produktu
glabāšanai Grobiņā Rožu ielā 2., kas atbilst visiem noteiktajiem standartiem, kas nepieciešamas, esot, Eiropas Savienībā, kā arī tās netiek īrētas, jo pieder uzņēmumam.
Sadales kanāla līmenis ir ikviens jebkura veida starpnieks, kas izpilda jebkuru darbu preču kustībā, kā arī tās īpašuma tiesību nodošanu galējam patērētājam [3;420].
SIA „Kings” sadales kanālā ir starpnieku uzņēmums. Degvielu uzņēmums iegādājas no vairumtirgotāju firmām ar kurām ir noslēgti sadarbības līgumi. Degviela tiek piegādāta noliktavās no, kuras tālāk degviela tiek realizēta gala patērētājiem – klientiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация