Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:356679
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.02.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  Siltināšanas materiāli    4
1.1.  Siltumizolācijas izvēles kritēriji    4
1.2.  Siltumizolācijas materiālu veidi    8
1.3.  Siltināšanas materiālu izmantošanas iespējas    14
2.  Māju siltināšanas tehnoloģijas    15
2.1.  Ekovates iestrāde    15
2.2.  Māju siltināšanas tehnoloģija ar PAROC akmensvati    15
3.  Pētnieciskais darbs. Balkona ārsienas siltināšana    18
  Secinājumi    21
  Anotācija    23
  Annotation    24
  Izmantotās literatūras saraksts    25
  Pielikumi    25
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšlikumi
Zinātniski pētnieciskajā darbā tikai apkopota informācija par siltumizolācijas izvēles kritērijiem, siltumvadītspēju, cenām, kas atspoguļo izdevīgāko materiālu, siltināšanas materiāliem (putupolistirolu, HK35, ekovati, fibrolītu, fasādes, akmens, stikla, minerālvati, kokšķiedras vati), to trūkumiem, pozitīvajām īpašībām, īpašajiem lietošanas nosacījumiem, māju siltināšanas materiālu izmantošanas iespējām.
Tabulās atspoguļota un salīdzināta dažādu materiālu efektivitāte un izdevīgums. Iegūtā informācija par siltināšanas materiālu pielietošanas iespējām māju siltināšanā. Izpētītas un ilustratīvi atspoguļotas dažādas siltināšanas metodes (siltināšana ar ekovati, PAROC akmensvati). Ekovates iestrāde slīpajiem augšējiem segumiem, augšējo pārsegumu, bēniņu.
otrā stāva izbūvēto konstrukciju, ēku dažādu veidu ārsienu siltināšanai. Mājas siltināšanas tehnoloģijas darba gaitas atspoguļojums ar PAROC akmensvati.
Izveidots reāls mājas ārsienas modelis, lai pārliecinātos par konkrētā materiāla PAROC fasādes vates efektivitāti, izdevīgumu un iegūtu priekšstatu par labāko siltināšanas tehnoloģiju ar PAROC fasādes vati.
Eksperimentālajā darbībā iegūti dati par temperatūras palielināšanos iekštelpā, novērojot mazāku siltuma aizvadīšanu. Datu apstiprinājums ir attēlots 3.3 tabulā. par absolūto temperatūras izmaiņu uz katru dotā materiāla garuma vienību. Pēc iegūtajiem datiem var secināt par temperatūras izmaiņas straujumu materiālos, kas arī atspoguļo, kādi materiāli sienā lēnāk aizvada siltumu no iekštelpām un nodrošina mazāku siltuma zudumu.
Lai pārliecinātos par siltināšanas efektivitāti 2. Pielikumā ir tabulas, par Aglonas vidusskolas ēkas ārējo siltināšanu, kurās ir energoauditora iegūtie dati par apkures patēriņa robežvērtībām pēc renovācijas, siltuma skaitītāja orientējošie aprēķinātie rādījumi pirms renovācijas un pēc renovācijas, elektroenerģijas patēriņš un procentuālais samazinājums salīdzinājumā ar 2008. gadu.
Eksperimentālās darbības siltināšanas efektivitātes labākai noteikšanai, ieteicams būtu veikt datu iegūšanu un reģistrēšanu ilgākā laika periodā pirms pēc siltināšanas un veikt datu salīdzinājumu , procentuālo elektroenerģijas patēriņu samazinājumu apkurei, apkures sezonā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация