Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:368850
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы


a) Taisnstūra vienas malas garums ir par 2 cm īsāks nekā otras malas garums. Ja īsāko malu pagarinātu par 3 cm, garāko par 4 cm, iegūtā taisnstūra perimetrs būtu 38 cm. Aprēķini taisnstūra malu garumus.

b) Taisnstūra vienas malas garums ir par 3 cm garāks nekā otras malas garums. Ja īsāko malu pagarinātu par 4 cm, garāko saīsinātu par 2 cm, iegūtā taisnstūra perimetrs būtu 50 cm. Aprēķini taisnstūra malu garumus.
a) Attālums starp pilsētām A un B ir 33 km. Velosipēdists devās no A uz B. Kad viņš bija braucis 1 h 15 min, salūza velosipēds. Līdz pilsētai B bija atlikuši 14,25 km. Ar kādu ātrumu brauca velosipēdists?

b) Piektdienas vakarā Elīza devās no pilsētas L uz mājām pilsētā M, attālums starp tām ir 37 km. 6 km viņa nogāja kājām, pēc tam 20 min brauca ar autobusu līdz pilsētai M. Aprēķini autobusa braukšanas ātrumu.
a) Sākumskolā “Sprīdītis” 1. klasē mācās 96 skolēni. Katrs no skolēniem piedalās tieši vienā pulciņā. Franču valodu mācās divas reizes mazāk bērnu nekā vācu valodu, savukārt mūzikas pulciņā darbojas par 3 bērniem mazāk nekā vācu valodas. Pārējie 29 skolēni piedalās sporta nodarbībās. Aprēķini skolēnu skaitu franču valodas, vācu valodas un mūzikas pulciņos.

b) Grāmatā par Latvijas četriem novadiem ir 136 lapaspuses. Nodaļa par Latgali aizņem par 15 lapaspusēm vairāk nekā nodaļa par Zemgali, un apraksts par Zemgali ir divas reizes mazāk lappusēs nekā par Vidzemi. Nodaļā par Kurzemi ir 37 lappuses. Aprēķini cik lappušu ir nodaļās par Latgali, Zemgali, Vidzemi?

(5) 10.
Ziemassvētku akcijas laikā datora cenu veikalā pazemināja par 15%, un tagad tas maksā 556,75 Ls. Cik dators maksāja pirms akcijas?…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1188482
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация