Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:374155
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.12.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Literatūras apskats    5
  Aptaujas anketa    7
  Jautājumu pamatojums    9
  Datu analīze un diskusija    10
  Secinājumi    18
  Izmantotie informācijas avoti    19
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Apstrādājot datus secinājums ir tāds, ka pilsētas skolā vardarbības tendence atšķiras no lauku skolas. Atbildot uz pētījuma jautājumu – kādas vardarbības tendences pastāv starp pilsētu un lauku skolu skolēniem pēdējo mēnešu laikā ir sekojoša:
1. Dati norāda uz to, ka pilsētas skolēniem ir vairāk labu draugu klasē kā lauku skolēniem un lauku skolēni biežāk cietuši no vardarbības pēdējo mēnešu laikā.
2. Lauku skolēni ir līdzjūtīgāki par pilsētas skolas skolēniem, ja viņi redz, ka kādam citam tiek nodarīts vardarbīga veida kaitējums.
3. Par to, ka kāds no abu skolu skolēniem tiek ķircināts aizvainojošā veidā, abu skolu respondentiem ir neitrāls viedoklis.
4. Apgalvojumā par to, ka skolēns tika ignorēts, pilsētas skolā skolēniem par 4% ir neitrālāks un nepiekrītošāks viedoklis kā lauku skolā.
5. Vadoties pēc aptaujas rezultātiem varam secināt, ka lauku skolā tikai par 2% nepatiesas baumas tiek izplatītas mazāk kā pilsētas skolā. Izrādās, ka lauku skolas skolēniem par 29% personīgās mantas tiek atņemtas biežāk kā pilsētas skolēniem.
6. Pilsētas skolā 90% skolēni kopumā nav sakārušies ar draudiem ar seksuālu nozīmi, taču laukos tie ir 87%. Salīdzinot lauku un pilsētas skolu tikai par 3% atšķiras viedoklis šajā apgalvojumā, tātad tomēr lauku skolā šāda rakstura draudi tiek izteikti biežāk pilsētas skolas skolēniem.
7. Visbiežāk ar moderno tehnoloģiju tiek aizskarti pilsētas skolēni kā lauku skolas skolēni.
8. Izvērtējot aptauju iegūtos datus vardarbības vietu atšķirība salīdzot pilsētas un lauku skolu ir tāda, ka pilsētas skolēni visvairāk cieš rotaļu/sporta laukumā 67%, bet lauku skolas skolēni klasē bez skolotāja 54%.
9. Kopumā ņemot par 4% vairāk par vardarbības gadījumiem pret sevi uzticības personai stāsta pilsētas skolas skolēni kā lauku skolēni un vairākumam pilsētas skolnieku kā uzticības persona minēts savs draugs 8%, savukārt lauku skolas skolēniem savi vecāki 25%.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация