Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:392014
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Koksne un tās izstrādājumi. Pati koksne Latvijā kā kurināmais tiek izmantota jau ļoti sen, taču mūsdienās to nevar uzskatīt par ērtāko kurināmā veidu - malka deg ļoti ātri, to bieži nepieciešams atjaunot, nepieciešama vieta malkas uzglabāšanai - tās ir nemitīgas rūpes par kurināšanu gada aukstākajos mēnešos. Nedaudz labākas ir koksnes izstrādājumu īpašības.

Šķidrais kurināmais jeb dīzeļdegviela - tās sadegšanas procesā veidojas indīgi dūmi, kas ir kaitīgi gan cilvēkiem, gan arī apkārtējai videi. Bez tam ir jāparedz tvertne degvielas uzglabāšanai, kurai jābūt ugunsdrošai un ietilpīgai. Starp priekšrocībām gan jāmin fakts, ka ar dīzeļdegvielu var apkurināt salīdzinoši ļoti plašas telpas. Apkurei izmanto speciāli marķētu degvielu, kura nav piemērota pildīšanai automašīnās.

Kūdras briketēm ir labi siltumatdeves rādītāji. Protams, tas ir arī ekoloģisks un atjaunojams kurināmais, kurš degšanas laikā neizdala smaržas, bet pelnus var izmantot kā minerālmēslojumu.

Arvien biežāk Latvijā sāk izmantot arī videi draudzīgākus kurināmā veidus, piemēram, biogāzi (tā ir gāze, kas izdalās, kad sadalās, piemēram, kūtsmēsli vai atkritumi)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация