Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:399306
 
Оценка:
Опубликованно: 18.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Secinājumi
Tēma – „Norēķini ar maksājumu kartēm virtuālājā vidē” ir ļoti interesanta, jo arvien vairāk un vairāk cilvēku izmanto gan internetbanku gan telefonbanku, kā arī norēķinās par dažādām precēm un pakalpojumiem virtuālajā vidē. Es līdz šim ļoti aktīvi izmantoju savas bankas internetbanku un šis maksāšanas veids ir viens no galvenajiem. Visus savus ikmēneša maksājumus, kā arī preču un pakalpojumu pirkšanu izmantoju caur to. Rakstot šo darbu bija interesatni uzzināt vairāk arī par citiem norēķinu veidiem internetā.
Maksājumu būtība internetbankā no maksājuma izpildes bankā atšķiras vien ar laiku un vietu. Informācija ko ievadam maksāšanas logā abās vietās ir vienāda. Ir atvēlēti lauciņi infomrācijai par saņēmēju, par pašu maksājumu un arī par maksātāju. Bez šīs informācijas nevar veikt maksājumu. Internetbankā to darīt ir vienkāršā, var saglabāt vienreiz veikto maksājumu kā paraugu nākošajam maksājumam.
Maksāšanas kartēm internetā ir savi plusi un mīnusi. Tas ietaupa laiku, kā arī naudu, jo komisijas maksa par veikto pakalpojumu bankā un internetbankā ir atšķirīgi. Veicot maksājumu internetā tā ir lielāka drošība, no tiešas informācijas izpaušanas, taču ir jāizvēlas strādāt pie datoriem, kas ir nodrošināti ar vīrusu un pretspiegošanas drošības programmām. Galvenais faktors, kādēļ cilvēki izmanto maksāšanu internetā ir tas, ka to var darīt jebkurā sev vēlamā vietā un laikā, kur vien ir pieejams internets.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация