Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:406536
 
Оценка:
Опубликованно: 13.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
2.  Location-based games – kas tas ir?    3
3.  GPS-Enabled spēļu problēmas    4
4.  Spēļu vērtēšana kritēriji    5
5.  Izmantotā aparatūra    5
6.  Spēles    5
6.1.  Dream Zoo    5
6.2.  Zombie, Run!    6
6.3.  CYA    7
6.4.  Tourality GPS Treasure Hunt    7
6.5.  Parallel Kingdom    7
6.6.  GeoWars    8
6.7.  SpecTrek Light    8
Фрагмент работы

7. Spēļu kopsavilkums
Testējot šāda tipa spēles nonākam pie slēdziena, ka visu, patreiz pieejamo šāda tipa spēļu skaits ir visai ierobežots, pat meklējot labāk novērtētās, nākas atzīt, ka šīm žanram ir vēl tāls ceļs priekšā. Manuprāt, potenciāls ir liels, jo GPS tehnoloģijas izmantošanas iespējas var daudzveidot spēles procesu, likt spēlētājam izpētīt savu priekšmājas dārzu un iet tikties ar citiem spēles piekritējiem, bet, diemžēl, kopsavilkums ir jātaisa par tām spēlēm, kuras tagad ie pieejamas.
Ja neskaita „Dream Zoo” un „Tourality GPS Treasure Hunt”, tad visas pārējās spēles ir ļoti vienkāršas, par prastas. Visām ir tehniskas problēmas, bet tam arī ir ļoti labs pamatojums, tās ir par brīvu, tātad veidotāji ir entuzaisti vai amatieri.
Žanrs tām pagaidām ir nenosakāms, ja arī ir īstu žanru pazīmes, tās ir slikti implementētas un vienkārši liekas. „Parallel Kingdom” cenšoties būt RPG, to žanru burtiski pazemo, jo visa cilvēka līmeņošanās ir vienveidīga.
Spēlētāju skaiti svārstās, spēlēm, kurām ir facebook integrācija pārsvarā ir cilvēki, ar kuriem saspēlēt, citām citi spēlētāji nemaz nav nepieciešami, kas pat ir patīkami, jo masu spēlētāju spēles kā tādas industriju padara vienveidīgu. Saziņai starp citiem spēlētājiem pieejams ir facebook, vai arī kāds maziņš forumiņš, kurā ir tikai jautājumi, nevis atbildes.
Par lietošanas ērtumu sakāms ir tas, ka, ja arī šāda tipa spēles kļūs populāras, tad izstrādātājiem būtu jātēmē uz planšetēm, jo uz telefona nav ērti. Mirkļos, kad jāpēta karte, pats grafiskais interfeiss tikai traucē, bet ir arī pozitīvās puse – gandrīz visas spēles ir bezmaksas! Izņēmumi ir divas iepriekšminētās, pie kurām ir vairāk piestrādāts, it īpaši „Dream Zoo”, kuru izplata „Zynga”. Vienīgias spēles mīnuss ir tas, ka tā vēlas, lai spēlētājs atstātu pēc iespējas vairāk naudas spēlē, nevis vienu reizi nopirkt, bet visu laiku pirkt pa mazam gabaliņam.
Vērtējumi spēlēm pārsvarā ir 4/5 zvaigznēm, manuprāt, tik lielu atzīmi varētu likt tikai divām spēlēm: „Dream Zoo” un „Tourality GPS Treasure Hunt”, jo tās škiet pabeigtas un kvalitatīvas, gan vizuāli adekvāti noformētas, gan tehniski darbojas godam. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация