Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:413838
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Man ir jāmācās pieņemt nepilnības un ar tām sadzīvot. Kā arī man ir jāļauj līdzcilvēkiem sev palīdzēt, kas parādīs to, ka es viņiem uzticos savu darbu veikšanā.
Es mēdzu būt ļoti emocionāla un tas var traucēt pozitīvām attiecībām. Es ļoti ilgi varu pārdzīvot par pāri darījumu.. Es ļoti ņemu visu pie sirds, pat ja man atvainojas. Es piedodu ātri, bet ļoti ilgi nevaru aizmirst izdarīto. Es neesmu ļaunatminīga, bet iekšēji ilgi pārdzīvošu, kas var izjaukt labas attiecības.
Labas saskarsmes un komunikāciju prasmes ir nepieciešamas ikviena cilvēka ikdienas dzīvē, lai sasniegtu sev vēlamo. Šīs prasmes palīdzēs izveidot un uzturēt labas attiecības gan darbā ar darba kolēģiem, gan mājās ar ģimeni. Visiem cilvēkiem, arī man, ir sliktas īpašības, kas mēdz traucēt pozitīvu attiecību veidošanā. Manuprāt, lai uzlabotu savu saskarsmi ar citiem cilvēkiem, ir jāsāk ar pašrefleksiju – jāapzinās, kas jūs esat, kādi ir jūsu plusi un mīnusi, ko varētu sevī uzlabot, lai izdotos veidot labas un ilgstošas attiecības ar apkārtējiem. Sliktās īpašības ir katram sevī jāsaskata pašam un jāsaprot, ka šīs sliktās īpašības negatīvi ietekmē komunikāciju un saskarsmi ar apkārtējiem. No pagātnes kļūdām komunikācijā un saskarsmē ar citiem vajag mācīties, izanalizēt situāciju, kurā radās negatīva komunikācija, un nākotnē izvairīties no tā.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1357166
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация